Programul CONECTEAZA-TE LA COMUNITATE initiat de Fundatia Noi Orizonturi este parte a initiativei globale de dezvoltare a tinerilor, demarata de Nokia si International Youth Foundation. Incepând cu anul 2000, sute de mii de tineri din intreaga lume au beneficiat de aceasta initiativa globala. Evenimentul IMPACT artFEST va marca lansarea oficiala a proiectului CONECTEAZA-TE LA COMUNITATE si deschiderea primelor 20 de Cluburi de Initiativa Comunitara pentru tineri IMPACT, in scoli generale si licee din municipiul Cluj Napoca, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean.

 

NOKIA

Unul dintre obiectivele companiei NOKIA este acela de a avea un impact pozitiv asupra societatii, impact care sa se extinda dincolo de produsele, serviciile si tehnologia creata de companie.  Nokia a investit in proiecte pentru comunitate ce sprijina tinerii si educatia in 30 de tari. Beneficiarii acestor programe sunt mai mult de un milion de tineri. Compania deruleaza un program activ de voluntariat al angajatilor sai in proiecte locale cu relevanta pentru comunitate. De asemenea, compania sprijina proiecte de inovatie in domeniul tehnologiei, prin care comunitati de pretutindeni sa poata beneficia de avantajele tehnologiei mobile. Mai multe informatii sunt disponibile la www.nokia.com.

 

INTERNATIONAL YOUTH FOUNDATION

International Youth Foundation este o organizatie non-profit dedicata formarii tinerilor ca cetateni activi si implicati in comunitate. Infiintata in anul 1990, International Youth Foundation are in prezent o retea de organizatii partenere in 70 de tari, oferind sprijin tinerilor, prin programe care leaga educatia de piata muncii, imbunatatesc sansele acestora de a obtine locuri de munca si incurajeaza tinerii sa adopte atititudini active in comunitatile lor. IYF colaboreaza cu organizatii economice, guvernamentale si ale societatii civile in dezvoltarea de programe cu impact pozitiv asupra vietii tinerilor de pretutindeni. Mai multe informatii sunt disponibile la www.iyfnet.org


0 Răspunsuri to “Conecteaza-te la comunitate”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu




aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930